واقعا واسه کپی کردن یه VCD به درون هارد باید این همه کد نویسی کرد ! یاد دوران ماقبل Windows 3.1 افتادم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد از مدتی که با Ubuntu کار کردم، به این نتیجه رسیدم که کلا این سیستم عامل (و بقیه توزیع ها ) به هیچ وجه به درد کاربران Desktop و مصارف مولتی مدیا نمی خوره ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مخصوصا مردم ایران که 90 درصد کاربران آن چنان سواد بالایی در زمینه کامپیوتر ندارن و بارها شده ببینم کسی نمی دونه Internet Explorer چیه و حتی یکی سوال می کرد چجوری عکس پس زمینه رو عوض کنم ؟
هم چنین نرم افزار هایی مهم مثل Microsoft Office (حقیقتا OpenOffice اصلا به درد نمیخوره ! ) ، Adobe Creative Suite ، Microsft Visual Studio ، Babylon و چیزای دیگه که الان یادم نمیاد واسه لینوکس وجود نداره !
البته از مزایای اوبونتو هم نباید چشم پوشی کرد ولی در کل هنوز زوده بخواد یه سیستم عامل مناسب واسه دسکتاپ بشه !
در کل به زودی پارتیشن EX4 و Swap رو حذف می کنم و میخوام چند ماهی هم Mac OSX رو کار کنم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks